Karriär

Jobba på Strömvalls

Hos Strömvalls prioriterar vi våra anställda och ser till att trivsel och god arbetsmiljö sätts i första rum. Som en av Örebros största arbetsgivare inom anläggning och transport blir du del av ett stort team av erfarna kollegor i olika åldrar. Sök våra lediga jobb idag!

Hos oss får alla vara med och bidra

Att jobba på Strömvalls innebär att du har ett mycket varierande arbete. Du är ute på olika projekt, kommunicerar med dina medarbetare och ni löser problem tillsammans. Arbetet präglas av en yrkesstolthet och en stor ansvarskänsla hos varje anställd. Våra medarbetare ställs dagligen inför nya utmaningar och de trivs i den rollen. Samtidigt är du del av en stor och erfaren organisation där man arbetar tillsammans och stöttar varandra. Hos Strömvalls går tiden sällan sakta, utan du har ständigt fullt upp.

Några av många förmåner med att jobba på Strömvalls

Var med och påverka ditt eget schema

Frihet under ansvar är något vi tror på. Vi håller det enkelt och lägger den huvudsakliga vikten på att arbetet blir utfört enligt deadline. Detta innebär att vi tar hänsyn till våra medarbetares individuella preferenser.

Goda möjligheter att jobba extra

Gillar du att arbeta? Kanske lite mer än de flesta andra till och med? Vi har nästan alltid flertalet projekt aktiva, vilket gör att den som vill addera fler timmar på sitt schema har goda möjligheter att göra så.

Vår organisation växer

Strömvalls har visat en stadig tillväxt sedan starten, och inte mycket tyder på att tillväxten kommer att stanna av. Våra tjänster har stor efterfrågan i samhället, och i takt med att bolaget växer kommer vi att vilja rekrytera arbetsledare, projektledare, konstruktörer och administrativ personal, som regel internt.

Bli en del av Strömvalls-familjen

Vi vet att medarbetare som trivs gör sitt jobb bättre. För oss är sammanhållning och god ton A-O, och därför har vi minst en gång varje kvartal ett företagsevent där vi alla träffas och spenderar en heldag tillsammans.

Redo för en ny utmaning?

Då tycker vi att du ska söka någon av våra lediga tjänster eller lämna in en spontanansökan nedan. Vi söker både dig som är nyexaminerad och redo att påbörja din karriär inom anläggning och transport, och dig med några års erfarenhet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Spontanansökan

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.