Om oss

Tillsammans gör vi skillnad

I snart 50 år har Strömvalls jobbat sida vid sida med byggföretag och kommun och sett till att vattenledningar fungerar, elledningar går till bostäder, tågspåren är säkra och byggnader har en stabil grund att stå på. Vi känner stor stolthet för vårt arbete och alla medarbetare hos Strömvalls utgör en viktig del i vår verksamhet. Strömvalls värdesätter sina medarbetare, underleverantörer och kunder högt. Vi jobbar med transparens, gott bemötande och ett långsiktigt förhållningssätt.

Vi arbetar nära dig och tar hänsyn till omgivningen

Strömvalls har sedan starten varit ett företag som har frihet och ansvar som kärnvärden. Våra maskinister och förare arbetar självständigt och är måna om att göra det lilla extra för våra kunder och vår omgivning. Vi arbetar ute i samhället och hanterar infrastruktur som vägar, tågspår, rondeller, parker och mer. Samtliga anställda har därför utbildning i arbetssäkerhet och tar stor hänsyn för att utföra tjänsterna på ett säkert sätt.

Först på plats

Vid nya byggprojekt är det Strömvalls som är först på plats och inspekterar marken, mäter, schaktar och levererar grus, jord och sten till rätt plats. Därefter förbereder vi avlopp, elledningar och anlägger vägar. Med hundratals anläggningsprojekt bakom oss jobbar vi självständigt och som en naturlig partner till byggentreprenören. Vi står för ritningar och agerar som spindeln i nätet mellan underleverantörer och byggherre. Med Strömvalls i ert lag lyckas ni med era projekt.

Karriär

Jobba på Strömvalls – Sök lediga jobb

Att jobba på Strömvalls innebär att du har ett mycket varierande arbete. Arbetet innebär att du är ute på olika projekt, kommunicerar med dina medarbetare och tillsammans löser problem. Gillar du att bygga saker, problemlösning och samtidigt att jobba med människor? Då kan Strömvalls mycket väl vara arbetsplatsen för dig.

Lediga jobb

Från ett enkelt åkeri till en självklar partner i byggprojekt

Strömvalls grundades år 1979 med en enda lastbil och ambitionen att bygga något större. Grundaren Bengt Strömvall har sedan starten byggt upp en stor organisation som idag sysslar med mycket mer än transport. Bolaget har växt med sina kunder och gått från åkeri till ett modernt anläggningsföretag som idag är ansvarigt för allt som rör anläggning inför byggprojekt, och transport av tyngre maskiner. Entreprenörsanda och nyfikenhet har varit viktiga drivkrafter genom åren, och enmansföretaget har utvecklats till ett företag med cirka 50 anställda. Alla självgående och ansvarsfulla, med målsättningen att utföra ett gott arbete.

Tidslinje över Strömvalls historia

1979

1985

1989

1995

2005

2008

2013

2019

2021