Maskintransport

Expertis inom maskintransport och specialtransport

På Strömvalls har vi gedigen erfarenhet av maskintransport, specialtransport och tungtransport och våra egna trailrar klarar av laster på upp till 100 ton. Vårt primära verksamhetsområde för maskintransport är Mellansverige, men vi har kapaciteten och resurserna att åta oss rikstäckande transporter vid större projekt. Genom vårt omfattande nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Oavsett var ditt gods behöver transporteras, kan du lita på att vi levererar.

Maskintransport

Så arbetar vi med maskintransporter

Vi transporterar de flesta tyngre maskiner inklusive grävmaskiner, dumpers, bulldozers, skogsmaskiner, traktorer och mer. Vårt stora utbud av specialiserade transportfordon och trailers i kombination erfarna förare säkerställer att ditt gods kommer fram säkert och enligt tidsplan.

Att lyckas med transport av bred last

Planering är nyckeln till en framgångsrik transport av bred last. Detta inkluderar att utföra detaljerade mätningar av lasten och fordonet för att säkerställa att det följer lagstadgade dimensioner. Strömvalls sköter även eventuell kommunikation med lokala myndigheter för att få nödvändiga tillstånd och eventuella eskorttjänster som kan krävas för att underlätta transporten.

Säkerhet är vår högsta prioritet

Vi använder avancerad laserteknik för att placera och balansera godset korrekt samt robusta fasthållningssystem för att säkra ditt gods under transporten. Våra förare är utbildade och erfarna, och de kör försiktigt och eftertänksamt för att säkerställa att ditt gods inte äventyras, samt att övriga trafikanter inte utsätts för risker. Vårt engagemang för säkerhet innebär att vi följer strikta riktlinjer och regelverk, och kontinuerligt håller vår personal uppdaterad för att hålla högsta möjliga standard.

Övervakning och ruttplanering

Vi erbjuder avancerad övervakning och ruttplanering för att optimera transporttiden och minimera risker. Genom att kommunicera med våra partners och myndigheter som Trafikverket kan vi snabbt omplanera rutter vid olyckor, trafikarbete eller andra hinder. Detta proaktiva tillvägagångssätt säkerställer att ditt gods alltid är på rätt väg och minskar risken för förseningar. Via GPS-spårning är det möjligt för oss att övervaka transporten i realtid och agera snabbt vid behov.

Maskintransport
Maskintransport

Våra transportfordon och trailers

På Strömvalls utför vi alla sorters anläggningstransporter och förfogar över olika transportfordon, t.ex:

  • Tipp- och kranbilar
  • 3- och 4-axliga anläggningsbilar
  • 4-axliga lastväxlare
  • Tipptrailer
  • Asfalttrailer
  • Spriderbilar
  • Släpvagnar och tippkärror
  • Containers, maskinflak, asfaltsflak m.m.
Kontaktperson specialtransporter
Göran Södervall

070-816 10 62

goran@stromvall.se

Kontaktperson specialtransporter
Kontaktperson anläggningstransporter
Jimmy Strömvall

Transportledning

070-398 91 60

jimmy@stromvall.se