Nyheter

Träffa Anders Halvarsson! En riktigt erfaren maskinist med 17 år i ryggen!

13 oktober 2022

Anders är ny hos Strömvalls men markarbete är dock inget nytt. Genom sin professionalism sammanfattar Anders mycket av det Strömvalls handlar om: erfarenhet, kompetens och en yrkesvana som innebär att våra kunder kan känna sig trygga. Anders uppskattar en utmaning ser alltid till att jobbet blir gjort.

Lär känna Anders

Hur länge har du jobbat på Strömvalls: Snart 1 år.

Vad är din bakgrund: Utbildad maskinförare på gymnasiet och därefter värnplikt sedan har jag jobbat som maskinist i 17 år och kört både band- och hjulgrävare.

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet: Är årsmaskin åt Peab i Örebro så jag arbetar i stort sett med allt som innefattar markarbete.

Vad är det roligaste med jobbet: Omväxlande, Utvecklande och utmanande.

Vilka utmaningar stöter du på: Oftast är ju inte den ena arbetsplatsen den andra lik, specifika förutsättningar på plats gör att man ibland måste tänka till både en och två gånger för att uppnå bästa resultat.

Vad gör du när du inte jobbar: Då jag inte umgås med min fru och våra två barn eller våra vänner så är jag engagerad som ledare i ett barnfotbollslag i Lillkyrka IF och spelar själv lite där när jag hinner med! Annars trivs jag med att renovera på vårt hus och fixa där runtomkring.

Maskin: Volvo EWR 150E

Grävsystem: Moba

Jobbar du med just nu: Finplanering runt ett hyreshus på öster i Örebro, monterar L-stöd och förbereder för plattläggningar mm.